Litlidalur ridresor

Tyvärr har vi för tillfället inte tid med att anordna ridresorna då vi tillbringar mesta tiden i Sverige, men vi väljer att låta denna sidan vara kvar då det är så fina minnen och oförglömliga stunder tillsammans med våra tidigare resenärer!! TACK!

Välkomna med på ett oförglömligt hästäventyr på Island!
Klicka på bilderna för att se dem i ett större format

 

SONY DSChemsida2

 

SONY DSCSONY DSC

 

Under juni – augusti varje år välkomnar vi till ett hästäventyr på Island.

Dessa resor innehåller 4 dagar på hästryggen uppe på fjället (Litlidalur-Áfangi-Hveravellir) på norra delen av ön. Med oss har vi en flock lösspringande hästar!

Resan börjar för det mesta på en söndag med att ni flyger till Keflvík, där hämtar vi er och vi beger oss mot norra delen av ön. På söndag kvällen samlas vi i stallet och tar en kortare ridtur för att bli lite varma i kläderna. På måndag börjar äventyret!

Vi använder oss av 60st hästar som passar olika typer av ryttare. Ni blir tilldelade 3st hästar vardera som är ”era” under hela resan, vi försöker i bästa mån hitta hästar som passar just er. Vi har en stor variation bland våra hästar som gör att allt från mindre vana till vana ryttare kan följa med oss. Vilka hästar du får kommer vi överens om tillsammans. Från söndag kväll till morgonen på er hemresedag så ingår mat i form av frukost, kaffe/fika, smörgås under dagarna till häst och middag på kvällen. Vi står också för boende. Full service med andra ord!

På kvällarna umgås vi och äter en god middag, badar i varm tunna och gitarren är alltid på plats. Dag 3 tar vi även ett besök i Hveravellir och deras naturliga varma källor.
Dagen efter avslutad ridning så kör vi er tillbaka till Keflavík flygplats.

VÄLKOMNA att höra av er för mer information om priser och bokning, kontakta Anna på mail: annafunni@hotmail.com

Länk till en film som en av våra medresenärer Katarina Henriksson gjort tillsammans med Sabina Svenningsson:

https://www.youtube.com/watch?v=Z0RlEVUI6pE

Länk till film från vårt allra första äventyr, filmat och redigerat av Anna Petersson och Finnur Bessi:

https://www.youtube.com/watch?v=wyjXAWEqFWs

 

 

 

 

hemsidan 3stigning

 

Kartan: Den blåa linjen är den väg vi kör från Keflavík till Litlidalur. Den röda linjen är vår rid”väg” Litlidalur-Áfangi- Hveravellir.

 

karta

 

hemsida resa