Kurser/lektioner

Anna och Tyrfingur

Anna och Finnur åker regelbundet ut och håller lektioner och kurser.

Gammal eller ung, rutinerad eller nybörjare, man eller kvinna, tävlingsryttare eller fritidsryttare, spelar ingen roll. Alla är välkomna att träna och ha roligt tillsammans med sin häst och finna nya vägar och lösningar på problemen som kan ha uppstått.

Vi lägger stor vikt vid lösgjordhet, att häst och ryttare skall kunna följa och gå undan för varandra. Utefter det jobbar vi oss framåt.

Anna är också gæðingakeppni domare och både Anna och Finnur är rutinerade gæðingkeppni ekipage med sina hästar hemma på gården. Anna har flera a-finaler på SM i bagaget, Finnur och Kristall är 2x svenska mästare och 1x nordisk mästare. Så vill ni smida ihop en kurs med inriktning på Gæðingakeppni då har ni hittat rätt.

Prislista lektioner och kurser 2019

 • Enstaka privatlektioner upp till 45min 600kr
 • Kortare genomgång i paddocken för att sedan rida ut och få hjälp med hur du kan träna din häst i skogen.
  tidsåtgång ca 60min 700kr
 • Endagars kurs med 8-10 deltagare, fritt upplägg mellan kl 09.00-18.00
  8000kr + milersättning 18,50kr/mil (vid resa längre än 15mil t&r)
 • Helgkurs med 8-10 deltagare, fritt upplägg mellan kl 09.00-18.00 15.000kr  + milersättning 18,50kr/mil (vid resa längre än 15mil t&r)
 • Clinic: vi kan också sätta in en mini-clinic för er som är med på kursen, där kan ni bjuda in andra som kanske inte kan deltaga med häst, men ändå vill lyssna och fånga upp några tips. Vi tar då 200kr/person (ingår för de som rider kursen)
 • Om ni skulle ställa in av annan anledning än sjukdom/skada med tillhörande läkar- veterinärintyg, när vi fått bekräftelse från er att kursen är bokad, tar vi ut en bokningsavgift på 50% av det totala beloppet exkl. reseersättningen.
 • Priserna ovan är riktlinjer, vi kan pussla ihop ett koncept som passar just er och skicka er en offert. Alla priser är inkl.moms.

instrueraNi är välkomna att boka Anna och/eller Finnur för enstaka lektioner eller kurser hemma hos er eller här i Väshult. Vi har även tillgång till ridhus i Vaggeryd för dagar med dåligt väder. Samt att vår klubb Bjarg har en ovalbana på Vaggeryds travet.
Vi har också många olika sadlar, bett och träns om du vill pröva något nytt som kanske passar din häst bättre än det du redan har. Hör av er så skissar vi ihop bästa möjliga plan för just er!